ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU SORGUNDA TOPLANDI

Üniversitemiz  2015 yılı son  senato toplantısı Sorgun Meslek Yüksekokulunda  gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar,  Prof. Dr. Kadir Özköse, Genel Sekreter Vekilimiz Yrd. Doç. Dr. Güsamettin Erdoğan ile senato üyeleri katıldı. Son dönemlerde ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarımızda gerçekleştirilen senato toplantısına bir yenisi daha eklenerek üniversitemizin gelişimi ve genel durumu masaya yatırıldı.

Sorgun Meslek Yüksekokulu’nda ilk kez yapılan toplantı sonrası senato üyeleri, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş ve Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’le  istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Üniversitelerin bulunduğu yöreye  sosyal kültürel ve ekonomik anlamda büyük katkılarının olduğunu belirterek, “Sorgun ilçemizde bulunan meslek yüksekokulumuz da ilçemize bu manada büyük katkı sağlayacaktır. Üniversite senato toplantısının ilçemizde yapılmasından dolayı Rektörümüze ve senato üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, senato  toplantısının Sorgun’da yapılmasından dolayı senato üyelerine teşekkür etti.  Şimşek ; “ilçemizde bulunan MYO’ muzun gelişmesi ve büyümesi adına yerel yönetimler olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız “ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey’de Bozok Üniversitesi’nin genç bir üniversite olmasına rağmen çok hızlı bir gelişim ve büyümü içerisinde olduğunu belirterek, “Yozgat merkez kampüsümüzle birlikte bizler ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarına büyük önem veriyoruz. Üniversitemiz büyürken, ilçelerdeki yüksekokullarımızla birlikte büyümektedir” diye konuştu.

29 Aralık 2015 Salı