Müdürümüz Doç.Dr. İsmail Akdeniz’e Sorgun TSO’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan ve yönetim kurulu üyeleri; İbrahim Dıvrak, Ercan Önal, Sami Erdoğan Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Doç.Dr. İsmail Akdeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Akdeniz’in makam odasında geçen sohbetin ardından Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Sorgun’un sosyal ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler vererek, üniversite ve sanayi işbirliğine dikkat çekti. Sorgun’da yüksekokulun varlığını önemsediklerini, her zaman üniversitenin ve Sorgun MYO’nun yanında olduklarını ifade eden Arslan, "Sorgun TSO olarak üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Üniversitemiz ile yapacağımız işbirliği ile çok önemli işlere imza atacağımızdan emin olduğumuzu belirterek, kendilerinden gelecek her türlü öneriye açığız" dedi.

Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Akdeniz de ziyaretlerinden dolayı TSO Başkanı Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

08 Mart 2016 Salı