Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni

Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine 15 Şubat 2016 tarihinden itibaren Doç. Dr. İsmail AKDENİZ hocamız atanmıştır.

Yüksekokul Sekreterliği görevine Sayın İsmail TAŞTAN atanmıştır.

Yüksekokul Müdür Yardımcılığı görevine Öğr. Gör. Duran KURU ve Öğr. Gör. Kübra KILIÇ getirilmiştir.

4 Mart Cuma günü Meslek Yüksekokulumuzda devir teslim töreni düzenlemiştir. Düzenlenen tören ile Yrd. Doç. Dr. Yusuf SERT müdürlük görevini Doç. Dr. İsmail AKDENİZ'e, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Eyyüp ORHAN ve Öğr. Gör. Selman TEMİZ görevlerini Öğr. Gör. Duran KURU ve Öğr. Gör. Kübra KILIÇ’a devretmişlerdir. Yüksekokul Sekreterimiz Ali ÇAĞLIOĞLU ise görevini Sayın İsmail TAŞTAN’a devretmiştir.

Törende meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri de hazır bulunmuştur. Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Doç. Dr. İsmail AKDENİZ, Yrd. Doç. Dr. Yusuf SERT’e, Öğr. Gör. Eyyüp ORHAN’a, Öğr. Gör. Selman TEMİZ’e ve Sayın Ali ÇAĞLIOĞLU’na hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Yeni dönemde üniversitenin başarı seviyesini en üst düzeye çıkartmak için çok çalışacaklarını belirtti.

Törende her iki müdür de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler. Sistemli ve uyumlu çalışmanın başarıyı da beraberinde getireceğini vurguladılar. Tören sonunda Doç. Dr. Yusuf SERT’e, Öğr. Gör. Eyyüp ORHAN’a, Öğr. Gör. Selman TEMİZ’e ve Ali ÇAĞLIOĞLU’na plaket takdim edildi.

09 Mart 2016 Çarşamba