Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Hocalarımız Yozgat Turizm Meslek Lisesi Öğrencilerine Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İsmail AKDENİZ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Duran KURU, Yüksekokul Sekreteri İsmail TAŞTAN ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Selman Temiz ile birlikte Yozgat Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Müdürü Mesut GÜR, Müdür Yardımcılarından Hamdi SOLMAZ ve Teknik Müdür Yardımcısı Şevket Numan EKİCİ eşliğinde uygulama oteli ve restoranında incelemelerde bulunuldu. Daha sonrasında Öğr. Gör. Duran KURU ve Öğr. Gör. Selman TEMİZ tarafından Yozgat Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine okulumuz tanıtıldı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı hakkında detaylı bilgi verildi.

31 Mart 2016 Perşembe