Sorgun MYOda KOSGEB Yozgat İl Müdürlüğü Tarafından Girişimcilik Semineri Düzenlendi

KOSGEB Yozgat İl Müdürlüğü tarafından Sorgun Meslek Yüksekokulu öğrencilerine okulumuz konferans salonunda girişimcilik semineri verildi. Kosgeb Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık öğrencilere KOSGEB’in faydalarını ve alanlarını anlatırken, girişimcilerin de sahip olması gereken özellikler hakkında bilgiler vererek hocaların ve öğrencilerin girişimcilik ile ilgili sorularını yanıtladı. Seminer sonunda konuşma yapan Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. İsmail Akdeniz konuşmasından dolayı Mustafa Işık'a teşekkür ederek hediyeler verdi.

Sorgun Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen girişimcilik seminerine Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra Yozgat ili oda ve borsalar akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan ve yüksekokul öğretim görevlileri katıldı.

31 Mart 2016 Perşembe