2017-2018 Akademik Dönem ve Optisyenlik Bölüm Laboratuvarı Açılışı İçin Rektörümüzden Ziyaret.

Rektörümüz Prof. Dr. Salih KARACABEY 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi akademik açılış töreni için Sorgun Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Okulun genel durumu hakkında, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail AKDENİZ'den bilgi alan Rektörümüz, akademik personel ile de bir araya gelerek bölümlerin ihtiyaçlarını dinledi. Akademik personelin sorunları ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Rektörümüz, Sorgun Meslek Yüksekokulu için gelecekte neler yapılabileceği konusunda açıklamalar yaptı. Prof. Dr. İsmail AKDENİZ de ilçemiz ve okulumuzun durumu hakkında bilgi vererek yapılabilecek işler konuşuldu.

Meslek Yüksekokulumuzu gezen Rektörümüz, ilk defa bu yıl öğrenci alan Optisyenlik Bölümünün laboratuvarının açılışını yaptı. Laboratuvar hakkında bölüm hocalarından bilgi alarak Üniversitemize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

27 Ekim 2017 Cuma